Verhuur tenten2023-04-04T14:21:30+02:00

Verhuur tenten

Stretchtent of sailcloth tent huren?

Wij zijn de geschikte partner voor het huren van prachtige en stijlvolle tenten voor uw events.
Onze stretch- en sailcloth tenten zijn geschikt voor diverse gelegenheden, zoals privé-events,
publieke events, bedrijfsfeesten en andere feestelijke bijeenkomsten. Onze tenten zijn gemaakt
van hoogwaardige materialen en hebben een unieke uitstraling.

stretchtent extra large en xxl te huur

Stretchtenten

Verhuurprijs vanaf

€ 650 incl. btw

Stretchtenten hebben een organische vorm en kunnen worden gekoppeld aan andere stretchtenten om zo grotere ruimtes te creëren. Met hun exclusieve uitstraling en cosy sfeer zijn ze een populaire keuze voor evenementen en feesten.

  • Verschillende afmetingen

  • Zowel kleine als grote events

  • Geschikt voor elke locatie
sailcloth tent huren

Sailcloth tenten

Verhuurprijs

op aanvraag

Sailcloth tenten, ook bekend als silhouettetent, hebben een klassieke uitstraling. Omdat ze licht van gewicht zijn, zijn deze tenten minder goed bestand tegen harde wind en stormen, maar ze bieden wel meer ruimte dan een stretchtent.

  • Luxueuze uitstraling
  • Ideaal voor grote feesten
  • Ruim gevoel

Wat is het verschil tussen een stretchtent en een sailcloth tent ?

De stretchtenten zijn door hun organische vorm en open karakter een zeer geliefd voor tuinfeesten, ze geven extra sfeer en cachet aan elke locatie. De sailcloth tenten onderscheiden zich nog meer van alle andere tenten door hun imposante uitstraling, en zorgen zo steeds weer voor een uniek resultaat op elke locatie. Stretchtenten en sailcloth tenten zijn de perfecte basis voor ieder feest.

Uw partner voor de verhuur van stretchtenten en sailcloth tenten

Wij bieden verschillende maten en uitvoeringen aan, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Onze sailcloth tenten en stretchtenten kunnen worden uitgebreid met verlichting, vloeren en zijwanden, zodat u uw gasten in alle comfort kunt ontvangen. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de juiste tent en de benodigde accessoires.

Wij zorgen voor een snelle en vakkundige installatie van de tenten op uw locatie. Ook de demontage en ophalen van de tenten wordt door ons verzorgd. Zo kunt u zich volledig richten op het organiseren van een geslaagd evenement.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij zijn uw betrouwbare partner voor stretch- en sailclothtentenverhuur.

FAQ verhuur tenten

Wat is de maximumgrootte?2023-03-27T14:48:12+02:00

Dankzij het koppelsysteem kunnen wij u nog tal van andere afmetingen aanbieden voor stretchtenten. Bij de sailclothtent werken wij met zeilen uit 1 stuk waardoor de elegantie van de tent behouden blijft. Hierdoor heeft deze een vaste afmeting van 390m2. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn

Is het mogelijk om op iedere ondergrond een houten vloer te plaatsen?2023-03-27T14:49:48+02:00

Ja, afhankelijk van de ondergrond wordt er eerder geopteerd voor vlondervloer of cassettevloer. Houten vloerpanelen zijn geschikt voor een vlakke ondergrond. Deze bieden extra comfort voor uw gasten en geven een stabiele ondergrond. Een cassettevloer is geschikt voor het vlak maken van een oneffen ondergrond. Bij deze vloer wordt er een volledige constructie voorzien waarop later vloerpanelen worden geplaatst. Zo bekomt u toch een effen en stabiele ondergrond voor uw event. Vraag advies aan onze experts in geval van vragen tijdens het plaatsbezoek.

Kan een tent aan een muur bevestigd worden ?2023-03-27T14:50:46+02:00

Mits enkele voorwaarden kan een stretchtent aan een muur geplaatst worden langs één zijde. Voor deze specifieke gevallen bekijken wij altijd eerst de situatie tijdens het plaatsbezoek. De muur dient echter aan verschillende voorwaarden te voldoen. Een sailcloth tent kan door de specifieke opbouwstructuur niet tegen een muur geplaatst worden.

Kunnen de tenten zowel in de winter als in de zomer verhuurd worden?2023-03-27T14:52:07+02:00

Ja, stretchtenten en sailcloth tenten kunnen zowel in de winter als in de zomer worden verhuurd. Deze tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en wind , en zijn geschikt voor zowel warme als koude temperaturen. In de zomer bieden de tenten bescherming tegen de zon en creëren ze een aangename schaduwrijke plek om te ontspannen of feesten. In de winter bieden ze bescherming tegen koude temperaturen en wind, en kunnen ze worden voorzien van extra verwarming om de tenten warm te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om zijwanden toe te voegen aan de stretchtenten, de sailcloth tent is standaard voorzien van zijwanden. Het is belangrijk om op te merken dat er bij extreme weersomstandigheden wel voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden.

Welke weersomstandigheden kunnen de tenten aan?2023-03-27T14:53:29+02:00

Onze tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Indien er weersgerelateerde risico’s zijn, zullen we preventieve maatregelen treffen om de veiligheid te allen tijde te garanderen. Over het algemeen zijn stretchtenten en sailcloth tenten bestand tegen wind, regen en zon. Al onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes. Onze tenten zijn van Europese makelij en van de beste beschikbare kwaliteit op de markt. Windresistentie 9 beaufort, zon weerstand 9

Luxetenten voor exclusieve events

Bent u op zoek naar unieke silhouette sailcloth tenten en stretchtenten voor uw privé- of bedrijfsevent? De tenten van SENTH Concept geven elk event een unieke, luxueuze uitstraling.

Ga naar de bovenkant