FAQ2023-03-21T12:04:02+01:00

Veelgestelde vragen

Tenten

Vind hier alle antwoorden op u vragen rond de tenten van SENTH Concept.

Wat is de maximumgrootte?2023-03-27T14:48:12+02:00

Dankzij het koppelsysteem kunnen wij u nog tal van andere afmetingen aanbieden voor stretchtenten. Bij de sailclothtent werken wij met zeilen uit 1 stuk waardoor de elegantie van de tent behouden blijft. Hierdoor heeft deze een vaste afmeting van 390m2. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn

Is het mogelijk om op iedere ondergrond een houten vloer te plaatsen?2023-03-27T14:49:48+02:00

Ja, afhankelijk van de ondergrond wordt er eerder geopteerd voor vlondervloer of cassettevloer. Houten vloerpanelen zijn geschikt voor een vlakke ondergrond. Deze bieden extra comfort voor uw gasten en geven een stabiele ondergrond. Een cassettevloer is geschikt voor het vlak maken van een oneffen ondergrond. Bij deze vloer wordt er een volledige constructie voorzien waarop later vloerpanelen worden geplaatst. Zo bekomt u toch een effen en stabiele ondergrond voor uw event. Vraag advies aan onze experts in geval van vragen tijdens het plaatsbezoek.

Kan een tent aan een muur bevestigd worden ?2023-03-27T14:50:46+02:00

Mits enkele voorwaarden kan een stretchtent aan een muur geplaatst worden langs één zijde. Voor deze specifieke gevallen bekijken wij altijd eerst de situatie tijdens het plaatsbezoek. De muur dient echter aan verschillende voorwaarden te voldoen. Een sailcloth tent kan door de specifieke opbouwstructuur niet tegen een muur geplaatst worden.

Kunnen de tenten zowel in de winter als in de zomer verhuurd worden?2023-03-27T14:52:07+02:00

Ja, stretchtenten en sailcloth tenten kunnen zowel in de winter als in de zomer worden verhuurd. Deze tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en wind , en zijn geschikt voor zowel warme als koude temperaturen. In de zomer bieden de tenten bescherming tegen de zon en creëren ze een aangename schaduwrijke plek om te ontspannen of feesten. In de winter bieden ze bescherming tegen koude temperaturen en wind, en kunnen ze worden voorzien van extra verwarming om de tenten warm te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om zijwanden toe te voegen aan de stretchtenten, de sailcloth tent is standaard voorzien van zijwanden. Het is belangrijk om op te merken dat er bij extreme weersomstandigheden wel voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden.

Welke weersomstandigheden kunnen de tenten aan?2023-03-27T14:53:29+02:00

Onze tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Indien er weersgerelateerde risico’s zijn, zullen we preventieve maatregelen treffen om de veiligheid te allen tijde te garanderen. Over het algemeen zijn stretchtenten en sailcloth tenten bestand tegen wind, regen en zon. Al onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes. Onze tenten zijn van Europese makelij en van de beste beschikbare kwaliteit op de markt. Windresistentie 9 beaufort, zon weerstand 9

Op welke ondergronden kan men een tent opzetten?2023-03-27T14:54:21+02:00

Men kan onze tenten in principe op alle ondergronden plaatsen. Tijdens het plaatsbezoek wordt er geoordeeld of de ondergrond geschikt is voor het gewenste type tent. Ook hoogteverschillen worden op dat moment nagekeken om een vlakke ondergrond te bieden in de tent tijdens het event. Er zijn verschillende soorten ondergronden waarop u een tent kunt plaatsen, maar de meest geschikte ondergrond is vlak, droog en vrij van objecten.

Is het mogelijk om de zijwanden zelf te sluiten?2023-03-27T14:57:07+02:00

Onze tenten kunnen voorzien worden van doorschijnende zijwanden. Deze worden steeds door ons geplaatst en zorgen ervoor dat u een afgesloten geheel kan bekomen. De zijwanden kunnen tijdens het event op een eenvoudige manier geopend of gesloten worden om de temperatuur in de tent te regelen.

Service

Vragen over de verhuur, de service of andere? Hieronder vind u alle antwoorden.

Wat is er inbegrepen in de huurprijs van de tenten?2023-03-27T14:44:04+02:00

Bij het aanvragen van een offerte bij Senth Concept, ontvang je een offerte met volgende zaken in vermeld inbegrepen in de prijs:

  1. De tent zelf: de daadwerkelijke structuur van de tent.
  2. Installatie: Het opzetten en afbreken van de tent gebeurd door Senth Concept en is steeds inbegrepen in de offerte. Transport-, installatiekosten worden steeds op maat berekend ifv locatie , loop afstand , toegangsmogelijkheden enz.
  3. Plaatsbezoek: Een plaatsbezoek is steeds gratis voorzien en zorgt ervoor dat we optimaal over de nodige info kunnen beschikken voor het vlot plaatsen van de tent.

Bijkomende accessoires en opties vormen steeds een meerkost en worden niet standaard opgenomen in de offerte. Daaronder wordt verstaan: zijwanden voor stretchtenten verlichting, vloeren , afboording vloeren, etc. Meubelverhuur, verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Wij brengen u wel graag in contact met enkele van onze partners.

Hoe weet ik welke grootte ik moet nemen?2023-03-27T14:45:20+02:00

Om te bepalen welke grootte van tent u nodig hebt, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Het aantal gasten dat u verwacht, de indeling van de tent (zitplaatsen, dansvloer, buffet, decoratie, meubilair, vrije ruimte etc.), de gewenste stijl van het evenement, en eventuele extra ruimte die nodig is voor bijvoorbeeld een podium of bar, zijn allemaal belangrijke overwegingen. Tijdens het plaatsbezoek zal onze expert dit punt met u bespreken en u hierover adviseren. Dankzij het koppelsysteem van onze stretchtenten kunnen wij tal van afmetingen aanbieden aangepast aan uw locatie en event.

Hoe lang duurt het om een tent op te bouwen?2023-03-27T14:46:11+02:00

Afhankelijk van de door u gekozen opstelling en accessoires kan dit variëren van enkele uren tot meer dan 1 dag. De exacte duur van de opbouw wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd en gebeurt steeds in onderling overleg. Het afbreken van de tenten duurt meestal minder lang dan het opzetten ervan, maar ook dit wordt op voorhand duidelijk afgesproken.

Hoe snel kan ik een tent huren?2023-03-27T14:47:12+02:00

De tijd die nodig is om een tent te huren bij SENTH Concept hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van de tenten en het tijdstip van het jaar. In sommige gevallen kan het mogelijk zijn om op zeer korte termijn een tent te huren, echter is het wel aan te raden om minstens enkele weken van tevoren te reserveren. Het is daarom het beste om zo snel mogelijk contact op te nemen met SENTH Concept om de beschikbaarheid van de tenten te bespreken en een reservering te maken voor de gewenste datum. Op die manier kan u er zeker van zijn dat u op tijd de juiste tent hebt voor uw event.

Voorziet SENTH Concept ook decoratie en verwarming?2023-03-03T12:30:42+01:00

SENTCH Concept biedt tenten aan, inclusief vloeren, zijwanden en verlichting als onderdeel van onze dienstverlening. Echter, meubelverhuur,  verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Niettemin kunnen we wel advies geven over deze zaken.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Stuur ons uw vraag via onderstaand contactformulier en we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Luxetenten voor exclusieve events

Bent u op zoek naar unieke silhouette sailcloth tenten en stretchtenten voor uw privé- of bedrijfsevent? De tenten van SENTH Concept geven elk event een unieke, luxueuze uitstraling.

Ga naar de bovenkant