tentenverhuur aan professionals2023-03-29T14:02:46+02:00

Verhuur tenten aan professionals

Uw event op maat

Wij begrijpen dat verschillende doelgroepen verschillende behoeften hebben als het gaat om het huren van eventtenten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement!

Bedrijf

20 – 1000+

Pers.

Op zoek naar een professionele en flexibele partner voor de organisatie van zakelijke events? Ontdek onze diensten en de mogelijkheden voor het inrichten van een tent op uw bedrijfslocatie.

 • Offerte binnen 2 werkdagen
 • Op- & afbouw door SENTH
 • Gratis plaatsbezoek

 • Gepersonaliseerde offertes

 • Emergencyservice 24/7

Eventplanner

20 – 1000+

Pers.

Op zoek naar professionele ondersteuning bij de organisatie van uw event? Hier vindt u info over ons uitgebreide aanbod van tenten en onze mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

 • Offerte binnen 2 werkdagen
 • Op- & afbouw door SENTH

 • Gratis plaatsbezoek

 • Gepersonaliseerde offertes
 • Emergencyservice 24/7

Uw partner voor de verhuur van stretchtenten en sailcloth tenten

Wij bieden verschillende maten en uitvoeringen aan, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Onze sailcloth tenten en stretchtenten kunnen worden uitgebreid met verlichting, vloeren en zijwanden, zodat u uw gasten in alle comfort kunt ontvangen. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de juiste tent en de benodigde accessoires.

Wij zorgen voor een snelle en vakkundige installatie van de tenten op uw locatie. Ook de demontage en ophalen van de tenten wordt door ons verzorgd. Zo kunt u zich volledig richten op het organiseren van een geslaagd evenement.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij zijn uw betrouwbare partner voor stretchtent en sailcloth tentenverhuur.

FAQ service Senth Concept

Wat is er inbegrepen in de huurprijs van de tenten?2023-03-27T14:44:04+02:00

Bij het aanvragen van een offerte bij Senth Concept, ontvang je een offerte met volgende zaken in vermeld inbegrepen in de prijs:

 1. De tent zelf: de daadwerkelijke structuur van de tent.
 2. Installatie: Het opzetten en afbreken van de tent gebeurd door Senth Concept en is steeds inbegrepen in de offerte. Transport-, installatiekosten worden steeds op maat berekend ifv locatie , loop afstand , toegangsmogelijkheden enz.
 3. Plaatsbezoek: Een plaatsbezoek is steeds gratis voorzien en zorgt ervoor dat we optimaal over de nodige info kunnen beschikken voor het vlot plaatsen van de tent.

Bijkomende accessoires en opties vormen steeds een meerkost en worden niet standaard opgenomen in de offerte. Daaronder wordt verstaan: zijwanden voor stretchtenten verlichting, vloeren , afboording vloeren, etc. Meubelverhuur, verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Wij brengen u wel graag in contact met enkele van onze partners.

Hoe weet ik welke grootte ik moet nemen?2023-03-27T14:45:20+02:00

Om te bepalen welke grootte van tent u nodig hebt, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Het aantal gasten dat u verwacht, de indeling van de tent (zitplaatsen, dansvloer, buffet, decoratie, meubilair, vrije ruimte etc.), de gewenste stijl van het evenement, en eventuele extra ruimte die nodig is voor bijvoorbeeld een podium of bar, zijn allemaal belangrijke overwegingen. Tijdens het plaatsbezoek zal onze expert dit punt met u bespreken en u hierover adviseren. Dankzij het koppelsysteem van onze stretchtenten kunnen wij tal van afmetingen aanbieden aangepast aan uw locatie en event.

Hoe lang duurt het om een tent op te bouwen?2023-03-27T14:46:11+02:00

Afhankelijk van de door u gekozen opstelling en accessoires kan dit variëren van enkele uren tot meer dan 1 dag. De exacte duur van de opbouw wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd en gebeurt steeds in onderling overleg. Het afbreken van de tenten duurt meestal minder lang dan het opzetten ervan, maar ook dit wordt op voorhand duidelijk afgesproken.

Hoe snel kan ik een tent huren?2023-03-27T14:47:12+02:00

De tijd die nodig is om een tent te huren bij SENTH Concept hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van de tenten en het tijdstip van het jaar. In sommige gevallen kan het mogelijk zijn om op zeer korte termijn een tent te huren, echter is het wel aan te raden om minstens enkele weken van tevoren te reserveren. Het is daarom het beste om zo snel mogelijk contact op te nemen met SENTH Concept om de beschikbaarheid van de tenten te bespreken en een reservering te maken voor de gewenste datum. Op die manier kan u er zeker van zijn dat u op tijd de juiste tent hebt voor uw event.

Voorziet SENTH Concept ook decoratie en verwarming?2023-03-03T12:30:42+01:00

SENTCH Concept biedt tenten aan, inclusief vloeren, zijwanden en verlichting als onderdeel van onze dienstverlening. Echter, meubelverhuur,  verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Niettemin kunnen we wel advies geven over deze zaken.

Luxetenten voor exclusieve events

Bent u op zoek naar unieke silhouette sailcloth tenten en stretchtenten voor uw privé- of bedrijfsevent? De tenten van SENTH Concept geven elk event een unieke, luxueuze uitstraling.

Ga naar de bovenkant