Verhuur stretch- en sailcloth tenten bedrijven2023-03-27T15:31:28+02:00

Verhuur sailcloth en stretchtenten voor bedrijven

 • Luxe uitstraling

 • Zaakvoerder bouwt zelf mee op

 • 100% klantentevredenheid

 • Gratis plaatsbezoek & advies

Verhuur tenten

Op zoek naar een professionele en flexibele partner voor de organisatie van zakelijke events? Ontdek onze diensten en de mogelijkheden voor het plaatsen van een tent op uw bedrijfslocatie.

stretchtent extra large en xxl te huur

Stretchtent

Vanaf 45m² tot 315+ m²

 • Verschillende afmetingen

 • Zowel kleine als grote events

 • Geschikt voor elke locatie

sailcloth tent huren

Sailcloth tent

390m²  (14 x 32m)

 • Luxueuze uitstraling

 • Ideaal voor grote feesten

 • Ruim gevoel

Waarom kiezen voor Senth Concept?

Adviserend plaatsbezoek

Bij het opvolgen van uw reservatie komen wij graag ter plaatste langs. Zo kunnen wij samen met u alle mogelijkheden overlopen en wordt alles op voorhand duidelijk afgesproken. 

Kwaliteitstenten

Onze tenten zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. De unieke samenstelling van onze tentstof combineert robuustheid met een luxe-uitstraling. De tenten zijn voorzien van de nodige veiligheidscertificaten.

Zorgeloze service

Wij bieden een transparante offerte die gelijk blijft gedurende het hele project, ook wanneer er versterking nodig is door slechte weersomstandigheden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de opbouw en afbraak van de tent.

Hulp bij de inrichting

Meubelverhuur, verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Niettemin geven we desgewenst graag advies over deze zaken.

Luxe sailcloth & stretchtenten voor al uw events

verhuur tent bruiloft

Bruiloften

verhuur tent privéfeesten

Privé feesten

verhuur tent bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

verhuur tenten voor publieke event

Publieke events

Realisaties

Stretchtenten en sailcloth tenten worden gebruikt voor verschillende evenementen, zoals bruiloften, openbare events, bedrijfsfeesten en private events. Ontdek hier alle mogelijkheden.

 • Trouwfeest – Wetteren

  Type tent: Stretchtenten

  Type feest: Privéfeest

 • Restaurant Koetsier – Sint-Pieters-Leeuw

  Type tent: Stretchtenten

  Type feest: Privéfeest

 • Huwelijk – Sint-Pieters Abdij Gent

  Type tent: Stretchtenten

  Type feest: Privéfeest

FAQ service Senth Concept

Wat is er inbegrepen in de huurprijs van de tenten?2023-03-27T14:44:04+02:00

Bij het aanvragen van een offerte bij Senth Concept, ontvang je een offerte met volgende zaken in vermeld inbegrepen in de prijs:

 1. De tent zelf: de daadwerkelijke structuur van de tent.
 2. Installatie: Het opzetten en afbreken van de tent gebeurd door Senth Concept en is steeds inbegrepen in de offerte. Transport-, installatiekosten worden steeds op maat berekend ifv locatie , loop afstand , toegangsmogelijkheden enz.
 3. Plaatsbezoek: Een plaatsbezoek is steeds gratis voorzien en zorgt ervoor dat we optimaal over de nodige info kunnen beschikken voor het vlot plaatsen van de tent.

Bijkomende accessoires en opties vormen steeds een meerkost en worden niet standaard opgenomen in de offerte. Daaronder wordt verstaan: zijwanden voor stretchtenten verlichting, vloeren , afboording vloeren, etc. Meubelverhuur, verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Wij brengen u wel graag in contact met enkele van onze partners.

Hoe weet ik welke grootte ik moet nemen?2023-03-27T14:45:20+02:00

Om te bepalen welke grootte van tent u nodig hebt, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Het aantal gasten dat u verwacht, de indeling van de tent (zitplaatsen, dansvloer, buffet, decoratie, meubilair, vrije ruimte etc.), de gewenste stijl van het evenement, en eventuele extra ruimte die nodig is voor bijvoorbeeld een podium of bar, zijn allemaal belangrijke overwegingen. Tijdens het plaatsbezoek zal onze expert dit punt met u bespreken en u hierover adviseren. Dankzij het koppelsysteem van onze stretchtenten kunnen wij tal van afmetingen aanbieden aangepast aan uw locatie en event.

Hoe lang duurt het om een tent op te bouwen?2023-03-27T14:46:11+02:00

Afhankelijk van de door u gekozen opstelling en accessoires kan dit variëren van enkele uren tot meer dan 1 dag. De exacte duur van de opbouw wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd en gebeurt steeds in onderling overleg. Het afbreken van de tenten duurt meestal minder lang dan het opzetten ervan, maar ook dit wordt op voorhand duidelijk afgesproken.

Hoe snel kan ik een tent huren?2023-03-27T14:47:12+02:00

De tijd die nodig is om een tent te huren bij SENTH Concept hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van de tenten en het tijdstip van het jaar. In sommige gevallen kan het mogelijk zijn om op zeer korte termijn een tent te huren, echter is het wel aan te raden om minstens enkele weken van tevoren te reserveren. Het is daarom het beste om zo snel mogelijk contact op te nemen met SENTH Concept om de beschikbaarheid van de tenten te bespreken en een reservering te maken voor de gewenste datum. Op die manier kan u er zeker van zijn dat u op tijd de juiste tent hebt voor uw event.

Voorziet SENTH Concept ook decoratie en verwarming?2023-03-03T12:30:42+01:00

SENTCH Concept biedt tenten aan, inclusief vloeren, zijwanden en verlichting als onderdeel van onze dienstverlening. Echter, meubelverhuur,  verwarming, geluidsapparatuur, botanische elementen en decoratie zijn niet inbegrepen in ons aanbod. Niettemin kunnen we wel advies geven over deze zaken.

Luxetenten voor exclusieve events

Bent u op zoek naar unieke silhouette sailcloth tenten en stretchtenten voor uw privé- of bedrijfsevent? De tenten van SENTH Concept geven elk event een unieke, luxueuze uitstraling.

Ga naar de bovenkant